GELECEĞİM KARİYERİM BULUŞMASI

GELECEĞİM KARİYERİM BULUŞMASI

Sinop Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisenin düzenlediği “GELECEĞİM KARİYERİM BULUŞMASI” na Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Osman CEBECİ ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ konuk olarak katıldı. 

26.03.2024 47

Sinop Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisenin düzenlediği “GELECEĞİM KARİYERİM BULUŞMASI” na Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR, İl Milli Eğitim Müdürü Osman CEBECİ ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ konuk olarak katıldı. Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Haluk ÖZTÜRK konuşmasında “Sevgili öğrenciler insan hayatında hiç bir buluşma tesadüf değildir, bugün bizlerle olan kıymetli konuklarımızın sizlerle paylaşacağı bilgi birikimleri ve hayat tecrübeleri gelecek hayatınızı planlamada sizlere rehberlik edecektir. Katılım ve paylaşımları için  konuklarımıza şimdiden teşekkür ederim.” dedi.

Daha sonra katılımcılarım her biri söz alarak kendi hayat hikayeleri ve başarılarında etken olan hususları , bilgi birikimi ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Proğram öğrencilerin konuklara soruları ve katılımcıların cevapları ile sürdü. Sinop üniversitesi rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir “ İl  Milli Eğitim Müdürlüğü , Ticaret ve Sanayi Odası İş Birliği ile iyi güzel işler yapacağız dedi. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir TAŞDEMİR ve  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salim AKBAŞ “Sinop Seydi Ali Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden, her yıl  Sinop Üniversitesini Kazanan 10 Öğrenciye Öğrenimleri Boyunca Burs Vereceklerine Dair Müjde Verdi”

“GELECEĞİM KARİYERİM BULUŞMASI”  konukların okul atelyelerini ziyareti ile son buldu.

 

26-03-202426-03-202426-03-202426-03-202426-03-2024